Home / Groep 7 / Verhalen van de kinderen

Verhalen van de kinderen

Kermis 2014

We gingen met school over de kermis; het was heel leuk. We mochten in de spin, reuzenrad, zweefmolen en in de Power Dancer en de Miami Trip. We kregen ook nog een oliebol van meester Frans. Ik vond het heel leuk en trouwens meester Rob was ook mee. Dat was met school. Vrijdagavond ging ik met mijn vriendin en mijn buurmeid; dat was heel leuk. Zaterdag ging ik met mijn moeder en mijn broertje. Zondag ging ik weer met mijn moeder en mijn broertje en maandag was het leukst, want ik ging met mijn broertje, mijn moeder en mijn vader; dat was het leukst.

Denise Sombroek

Mijn kermis

Vrijdag hadden we op school kermisdag en dan komt er altijd iemand optreden die een kermisliedje heeft gemaakt. Dit jaar kwam mijn vader, Michel de Haan, optreden. Het was heel erg leuk. 's Middags gingen we met de klas de kermis over. We mochten een aantal proefritjes doen. 's Avonds ging ik met mijn vader en mijn zus de kermis over. Ik ging in de Booster Max. De volgende dag ging ik met mijn vader en moeder de kermis over. Ik ging in de XXL. 's Avonds moest mijn vader optreden. Op zondag gingen we met het hele gezin de kermis over. 's Maandags, de laatste dag, ging ik met mijn vriendin de kermis over.

Michelle de Haan