Home / Meer info / Overblijven

Overblijven tussen de middag

Overblijf nieuws:

Wij zijn het nieuwe schooljaar begonnen met een groter vast team.
Ons team bestaat nu uit: Pauline, Petra, Gina, Karin, Sietske, Marga, Ria, Miranda, Wendy, en Bianca. Bianca Wessels is daarnaast ook de coördinator.

We willen iedereen het zo goed mogelijk naar de zin maken en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Wij hebben er veel zin in en hopen dat de kinderen ook veel zin hebben.

Vriendelijke groeten,

Extra informatie over de overblijf:
Stel: u bent tussen de middag (tussen 12:00 uur en 13:00 uur) niet thuis. U werkt op die tijden. Uw zoon of dochter kan ook niet terecht bij opa, oma, oom, tante, buren of bij vriendjes en vriendinnetjes. Wat dan?

Dan kunt u ervoor kiezen om uw kind te laten overblijven op school. Overblijfouders zijn iedere dag (behalve woensdag) tussen 12:00 uur en 13:00 uur op school om op uw kind te passen. Er wordt gezorgd dat uw kind zijn/haar brood opeet en daarna mag uw kind spelen onder toezicht van die ouder(s).

Dit is een grote service die de JF Kennedyschool verleent in grote samenwerking met de overblijfouders en ouderraad.
Aanmelden voor de overblijf gaat via www.mijntso.nl/kennedy

- Ouders let erop dat er bij wijzigingen in telefoonnummers dat dit meteen wordt doorgegeven,dit om vervelende situaties te voorkomen.
- Als een kind ziek is of verhinderd, dient u dit uiterlijk op de morgen van de overblijfdag voor 10:00 af te melden. Gebeurt dit niet dan zal deze dag toch in rekening worden gebracht.
- De kinderen geen snoep,koek ,vla ,ect meegeven, want ze krijgen bij de overblijf iets lekkers na het eten. Fruit mag uiteraard altijd!!
- Er staat een koelkast/vriezer in het overblijf lokaal graag hier de broodtrommels+bekers in van diegene die overblijven.
- Graag de naam van uw kind op de trommel, bekers en/of pakjes.

Tot slot willen we meegeven, dat het overblijven echt voor kinderen bedoeld is waarvan de ouders niet thuis zijn. Het is niet de bedoeling dat kinderen even voor de gezelligheid overblijven. Het aantal kinderen wordt anders veel te groot en daar hebben we de begeleiding niet voor.