Overblijven

De overblijf is er om kinderen op te vangen tussen 12:00 uur en 13:00 uur voor ouders die werken en tussen de middag niet thuis zijn. Werkt u op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag en kan uw kind niet bij opa, oma, oom, tante of buren een broodje eten? Meldt hem of haar dan aan.

Overblijfouders begeleiden de kinderen tussen 12:00 uur en 13:00 uur op school. Samen eten ze het meegebrachte brood en drinken, waarna ze even mogen spelen onder toezicht van de ouder(s). Dit kan binnenin school zijn op dagen dat het regent of lekker buiten op het schoolplein. De kosten voor de overblijf zijn € 1,50.

Geef uw kind een broodtrommel met brood, drinken (geen koolzuurhoudende dranken) en eventueel wat fruit mee. Dit kan allemaal in de koelkast/vriezer in het overblijflokaal geplaatst worden. Graag de naam van uw kind op de trommel, bekers of pakjes vermelden om verwarring te voorkomen. Kinderen mogen geen snoep, koek of vla etc. meenemen, want ze krijgen bij de overblijf na het eten iets lekkers.

Aanmelden

Aanmelden voor de overblijf gaat via www.mijntso.nl/kennedy. Hier kunt u uw kind aanmelden. Let op: als uw kind ziek is of verhinderd, moet u uw kind op de morgen van de overblijfdag voor 10:00 uur afmelden. Gebeurt dit niet, dan wordt deze dag toch in rekening gebracht. Daarbij is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat alle contact gegevens up-to-date blijven. Verandert een telefoonnummer dan moet dit direct worden doorgegeven, om vervelende situaties te voorkomen.

Tot slot willen we nog even meegeven dat het overblijven echt bedoeld is voor kinderen waarvan de ouders werken of niet thuis zijn. Het is niet de bedoeling dat kinderen voor de gezelligheid overblijven.